Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
Title Image

Produktet

Të Gjitha Produktet

Finnesa

Tip 400

Çka është: miell i bardhë i bluar nga gruri i përzgjedhur, me nivelin e proteinës nga 9 deri 11 përqind i prodhuar me kujdes të veçanët në mënyrë që të ekstraktohet një pjesë e caktuar nga kokra e grurit.

Kur të përdoret: i njohur si miell i bardhë, ky lloj mielli mund të përdoret për të gjitha nevojat e gatimit. Në veçanti, është ideal për ëmbëlsira, pallaqinka, kifle, pite, flija, krofne e deri te bukë të shpejta. Krejt çka duhet të bëni është ta përdorni dhe ai e bën punën për juve.

Finnesa

Tip 500

Çka është: miell relativisht i bardhë, i nxjerre nga pjesa ma e madhe e kokrës së grurit me përmbajtje më të lartë të proteinës nga 10 deri 12 përqind. Përqindja e lartë e proteinës i mundëson miellit përzierje më të mirë me ujë duke formuar elasticitetin e nevojshëm për gatim më të mirë të bukës.

Kur të përdoret: ky lloj mielli është ideal për gatimin e bukës të të gjitha llojeve sepse kur kombinohet me ujin, brumi bëhet shumë elastik nga formimi i glutenit. Kjo i jep bukës cilësi të lartë që ju kërkoni duke përfshirë aromën, formën dhe strukturën.

Finnesa

Tip 1000

Çka është: i zi tradicional, mielli me përbërje më të lartë të proteinave, mineraleve, vitaminave dhe fibrave nga celuloza se sa miellëra të tjerë. Ky miell përmban vetitë e dobëta teknologjike që e bejnë më të vështirë për tu gatuar, por me një angazhim shtesë, produktet nga ky miell janë jashtëzakonisht të mira. E dimë se ia vlenë. 

Kur të përdoret: ky lloj mielli është shumë i përshtatshëm për gatimin brumërave me vlera të larta biologjike. Buka e gatuar nga mielli i zi e ka shijën e glutenit dhe e bën shumë të shijshme.

Finnesa

Tip Premium

Çka është: është miell me kualitet shumë të lartë, i cili përmban vlera shumë më të larta të proteinës dhe të glutenit se sa mielli i zakonshëm dhe se gjatë gatimit e krijon brumin me elasticitet të lartë dhe shumë të përshtatshëm për gatimin e produkteve të caktuara. 

Kur të përdoret: ky lloj mielli është i përshtatshëm për gatimin e byrekut, brumit të picës, pite, petë dhe bakllava. Njëkëhësisht mund të përdoret edhe për gatimin e brumërave të tjerë sipas nevojave tuaja.

Finnesa

Tip Integral

Çka është: Mielli Integral është miell dietal, i prodhuar nga bluarja e tërë kokrës së grurit. Ky lloj mielli përmban vlera më të larta nutritive dhe fibra se sa miellëra të tjerë. 

Kur të përdoret: ky miell është ideal për të gjitha recetat tuaja që kërkojnë miell integral duke përfshirë gatim të bukës dhe brumërave të tjerë. Për ata që dëshirojnë të hanë tërë kokren e grurit me aromë të pasur dhe ngjyrë më të mbyllur të miellit, kjo do ishtë zgjedhja e duhur.

Dellino

Tip 400

Çka është: Mielli Integral është miell dietal, i prodhuar nga bluarja e tërë kokrës së grurit. Ky lloj mielli përmban vlera më të larta nutritive dhe fibra se sa miellëra të tjerë. 

Kur të përdoret: ky miell është ideal për të gjitha recetat tuaja që kërkojnë miell integral duke përfshirë gatim të bukës dhe brumërave të tjerë. Për ata që dëshirojnë të hanë tërë kokren e grurit me aromë të pasur dhe ngjyrë më të mbyllur të miellit, kjo do ishtë zgjedhja e duhur.

Dellino

Tip 500

Çka është: miell relativisht i bardhë, i nxjerre nga pjesa ma e madhe e kokrës së grurit me përmbajtje më të lartë të proteinës nga 10 deri 12 përqind. Përqindja e lartë e proteinës i mundëson miellit përzierje më të mirë me ujë duke formuar elasticitetin e nevojshëm për gatim më të mirë të bukës.

Kur të përdoret: ky lloj mielli është ideal për gatimin e bukës të të gjitha llojeve sepse kur kombinohet me ujin, brumi bëhet shumë elastik nga formimi i glutenit. Kjo i jep bukës cilësi të lartë që ju kërkoni duke përfshirë aromën, formën dhe strukturën.

Dellino

Tip Premium

Çka është: është miell me kualitet shumë të lartë, i cili përmban vlera shumë më të larta të proteinës dhe të glutenit se sa mielli i zakonshëm dhe se gjatë gatimit e krijon brumin me elasticitet të lartë dhe shumë të përshtatshëm për gatimin e produkteve të caktuara. 

Kur të përdoret: ky lloj mielli është i përshtatshëm për gatimin e byrekut, brumit të picës, pite, petë dhe bakllava. Njëkëhësisht mund të përdoret edhe për gatimin e brumërave të tjerë sipas nevojave tuaja.

Sofra

Tip 400

Çka është: miell me nivelin e proteinës nga 9 deri 11 përqind i prodhuar me kujdes të veçanët për ti plotësuara nevojat e konsumatorëve.

Kur të përdoret: ky lloj mielli mund të përdoret për të gjitha nevojat e gatimit.

Sofra

Tip 500

Çka është: i nxjerre nga pjesa ma e madhe e kokrës së grurit me përmbajtje më të lartë të proteinës nga 10 deri 12 përqind i cili ju mundëson konsumatorëve gatim të lehtë të bukës dhe brumërave të tjerë 

Kur të përdoret: ky lloj mielli është ideal për gatimin e bukës të të gjitha llojeve dhe i jep bukës shije dhe aromë të këndshme.

Mulino Di Grano

Tip 400

Çka është: i nxjerre nga pjesa ma e madhe e kokrës së grurit me përmbajtje më të lartë të proteinës nga 10 deri 12 përqind i cili ju mundëson konsumatorëve gatim të lehtë të bukës dhe brumërave të tjerë 

Kur të përdoret: ky lloj mielli është ideal për gatimin e bukës të të gjitha llojeve dhe i jep bukës shije dhe aromë të këndshme.

Muhlefellner

Tip 550

Çka është: i nxjerre nga pjesa ma e madhe e kokrës së grurit me përmbajtje më të lartë të proteinës nga 10 deri 12 përqind i cili ju mundëson konsumatorëve gatim të lehtë të bukës dhe brumërave të tjerë 

Kur të përdoret: ky lloj mielli është ideal për gatimin e bukës të të gjitha llojeve dhe i jep bukës shije dhe aromë të këndshme.

Muhlefellner

Tip 400

Çka është: i nxjerre nga pjesa ma e madhe e kokrës së grurit me përmbajtje më të lartë të proteinës nga 10 deri 12 përqind i cili ju mundëson konsumatorëve gatim të lehtë të bukës dhe brumërave të tjerë 

Kur të përdoret: ky lloj mielli është ideal për gatimin e bukës të të gjitha llojeve dhe i jep bukës shije dhe aromë të këndshme.

Private Label

Pervec prodhimit, “Private Label” është një pjesë e rëndesishme e veprimtarisë së M&Sillosi.
M&Sillosi prodhon produkte me Etikete Private për disa nga bashkëpunëtorët më të mëdhenjë lokal dhe nderkobëtarë.

sqShqip