Dellino Tip Premium

Përshkrimi

Çka është: është miell me kualitet shumë të lartë, i cili përmban vlera shumë më të larta të proteinës dhe të glutenit se sa mielli i zakonshëm dhe se gjatë gatimit e krijon brumin me elasticitet të lartë dhe shumë të përshtatshëm për gatimin e produkteve të caktuara. 

Kur të përdoret: ky lloj mielli është i përshtatshëm për gatimin e byrekut, brumit të picës, pite, petë dhe bakllava. Njëkëhësisht mund të përdoret edhe për gatimin e brumërave të tjerë sipas nevojave tuaja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dellino Tip Premium”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqShqip
Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.

Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.