Dellino Tip 400

Përshkrimi

Çka është: Mielli Integral është miell dietal, i prodhuar nga bluarja e tërë kokrës së grurit. Ky lloj mielli përmban vlera më të larta nutritive dhe fibra se sa miellëra të tjerë. 

IDEAL PËR:
Të gjitha nevojat e gatimit.
Ideale për përdorim nga konsumatorët, furrtarët dhe kuzhinierët.

VLERAT USHQYESE:
Miell i bardhë i cili vjen nga zemra e kokrrës së grurit, pjesa me përmbajtjen më të lartë të karbohidrateve.
Gruri është i përzgjedhur dhe i bluar me kujdes. Ky tip i miellit e ka nivelin e Proteinës nga 9 % deri 11 %.

KARAKTERISTIKAT ORGANOLEPTIKE:
Përmbajtja e ulët e kripërave minerale e bën atë miellin më të bardhë. Ka një konsistencë të imët, ngjyrë
karakteristike të bardhë dhe aromë të këndëshme.

KUR TË PËRDORET:
Në veçanti, është ideal për ëmbëlsira, pallaqinka, kifle, pite, flija, krofne, pica e deri te bukët e shpejta të
shtëpisë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dellino Tip 400”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqShqip
Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.

Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.