Receta Gatimi

Gatuaj me Finesë ❤

Shija e Romancës

Shprehi familjës dashuri duke përgaditurë ushqimet tuaja të preferuara me miellin e FINNESA. Më posht do gjeni recetat më të ëmbëla dhe të shijëshmet që ndonjëherë keni provuar, të gatuara me miellin më të mirë në vend prodhuarë vetëm nga Fabrika e Miellit M&Sillosi.

Receta të ndryshme

KUZHINA TRADICIONALE, BRUMËRA DHE ËMBËLSIRA

E sigurt, dhe e shëndetshme ❤

Bukë me miell integral , e shijshme dhe e shëndetshme

BENEFITET E MIELLIT INTEGRAL:

Përmban vitamina B1, B3 dhe B5.

Është shumë i pasurë në fibra .

Siguron trupin me magnez I cili shërben për të stimuluar sistemin muskulor .

Fibrat ushqimore zvogëlojnë përthithjen e yndyrës dhe kolesterolit.

Finnesa, pjesë e tryezës tuaj ❤

NE KRIJOMË KUJTIME TË SHIJËSHME PËR JU

images-box-12

Gatuajmë së bashku me miell Finnesa ...

images-box-13

Traditë.. Brez pas brezi..

en_USEnglish
Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.

Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.