Dellino Tip 500

Përshkrimi

Çka është: miell relativisht i bardhë, i nxjerre nga pjesa ma e madhe e kokrës së grurit me përmbajtje më të lartë të proteinës nga 10 deri 12 përqind. Përqindja e lartë e proteinës i mundëson miellit përzierje më të mirë me ujë duke formuar elasticitetin e nevojshëm për gatim më të mirë të bukës.

IDEAL PËR:
Gatimin e bukës të të gjitha llojeve.
Ideale për përdorim nga furrtarët, konsumatorët dhe kuzhinierët.

VLERAT USHQYESE:
Miell relativisht i bardhë, i nxjerrë nga pjesa ma e madhe e kokrrës së grurit me përmbajtje më të lartë të
proteinës nga 10 % deri 12 %. Përqindja e lartë e proteinës i mundëson miellit përzierje më të mirë me ujë
duke formuar elasticitetin e nevojshëm për gatim më të mirë të bukës.

KARAKTERISTIKAT ORGANOLEPTIKE:
Ky miell thith më shumë ujë gjatë përgatitjes së brumit, është më i zgjatur, d.m.th. më i lehtë për tu punuar
dhe më stabil. Aftesia e lartë e thithjes së ujit e bën këtë si miellin më të dashur për furrëtarët.

KUR TË PËRDORET:
Ky lloj mielli është ideal për gatimin e bukës të të gjitha llojeve sepse kur kombinohet me ujin, brumi bëhet
shumë elastik nga formimi i glutenit. Kjo i jep bukës cilësi të lartë që ju kërkoni duke përfshirë aromën,
formën dhe strukturën.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dellino Tip 500”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqShqip
Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.

Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.