Finnesa Tip Integral

Përshkrimi

Çka është: Mielli Integral është miell dietal, i prodhuar nga bluarja e tërë kokrës së grurit. Ky lloj mielli përmban vlera më të larta nutritive dhe fibra se sa miellëra të tjerë. 

Kur të përdoret: ky miell është ideal për të gjitha recetat tuaja që kërkojnë miell integral duke përfshirë gatim të bukës dhe brumërave të tjerë. Për ata që dëshirojnë të hanë tërë kokren e grurit me aromë të pasur dhe ngjyrë më të mbyllur të miellit, kjo do ishtë zgjedhja e duhur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Finnesa Tip Integral”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqShqip
Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.

Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.