Finnesa Tip 1000

Përshkrimi

Çka është: i zi tradicional, mielli me përbërje më të lartë të proteinave, mineraleve, vitaminave dhe fibrave nga celuloza se sa miellëra të tjerë. Ky miell përmban vetitë e dobëta teknologjike që e bejnë më të vështirë për tu gatuar, por me një angazhim shtesë, produktet nga ky miell janë jashtëzakonisht të mira. E dimë se ia vlenë. 

Kur të përdoret: ky lloj mielli është shumë i përshtatshëm për gatimin brumërave me vlera të larta biologjike. Buka e gatuar nga mielli i zi e ka shijën e glutenit dhe e bën shumë të shijshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Finnesa Tip 1000”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqShqip
Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.

Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.