Mulino Di Grano Tip 400

Përshkrimi

Çka është: i nxjerre nga pjesa ma e madhe e kokrës së grurit me përmbajtje më të lartë të proteinës nga 10 deri 12 përqind i cili ju mundëson konsumatorëve gatim të lehtë të bukës dhe brumërave të tjerë 

IDEAL PËR:
Ideale për kuzhinierët e picave, pasticierët, furrtarët, byrektoret dhe konsumatorët e tjerë.

VLERAT USHQYESE:
Miell i bardhë i cili prodhohet nga kokrrat e përzgjedhura të grurit i cili vjen nga Austria dhe Hungaria.
Është miell me kualitet shumë të lartë, i cili përmban vlera shumë më të larta të proteinës dhe të glutenit se
sa mielli i zakonshëm.

KARAKTERISTIKAT ORGANOLEPTIKE:
Ky miell gjatë gatimit e krijon brumin me elasticitet të lartë dhe shumë të përshtatshëm për gatimin e
produkteve të caktuara.

KUR TË PËRDORET:
Ky lloj mielli është i përshtatshëm për gatimin e byrekut, brumit të picës, pite, petë dhe bakllava.
Njëkohësisht mund të përdoret edhe për gatimin e brumërave të tjerë sipas nevojave tuaja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mulino Di Grano Tip 400”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqShqip
Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.

Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.