Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
Title Image

Rreth Nesh

M&Sillosi

RRETH NESH

M&Sillosi është furnizues ndërkombëtar dhe prodhues më i madh në rajon i miellit nga gruri me cilësi të lartë. Aktualisht, M&Sillosi i ka mbi 150 të punësuar të cilët angazhohen për përmbushje të nevojave unike të konsumatorëve. Kapaciteti ditor i përpunimit të grurit është 600 ton nga të cilat prodhohet miell sipas standardeve më të larta ISO dhe HACCP duke përfshirë standardin më të lartë në botë të sigurisë ushqimore FSSC 22000, IFS dhe BRC.

M&Sillosi udhëheq tregun e Kosovës me furnizime të miellit me shumicë dhe pakicë si dhe shumicën e furrave të bukës. Përveç shitjeve të brendshme në Kosovë, si prodhues kryesor i miellit të grurit në rajon, M&Sillosi aktualisht eksporton në vende të ndryshme në rajon dhe botë.

M&Sillosi është në vazhdimësi duke kontribuar në zhvllimin e prodhimtarisë së grurit në Kosovë duke bashkëpunuar me rreth 15,000 prodhues individual të grurit.

M&Sillosi nuk e konsideron grurin e Kosovës vetëm si lëndë të parë për prodhimin e miellit por e trajton grurin e Kosovës si produkt strategjik për mirëqenien dhe sigurinë ushqimore të të gjithë qytetarëve të Kosovës si në askeptin e sigurisë sasiore e poashtu në atë të sigurisë së kualitetit. Prandaj, në këtë aspekt M&Sillosi në vazhdimësi ofron, promovon dhe investon rregullisht në përmirësimin e kushteve për kultivimin e grurit dhe avancimin e pozitës së bujkut në Kosovë.

MISIONI

Misioni ynë është fokusi për të kuptuar nevojat për miell të konsumatorëve tanë.  Sigurimi i ekspertizës së kapitalit njerëzor, inovacionit dhe atë të burimeve të teknologjisë për ti krijuar dhe prodhuar produkte me standarde më të larta ndërkombëtare.

VIZIONI

Vizioni ynë është që të jemi të njohur nga konsumatorët në vend dhe jashtë tijë si kompani e cila ofron vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit.

Përgjegjësia Sociale

M&Sillosi, ne përpiqemi të arrijmë standarde të larta të përgjegjësisë sociale. Për më shumë, ne gjithmonë kemi besuar dhe besojmë në rëndësinë e ndërtimit të një kompanie të madhe e të qëndrueshme me produkte dhe shërbime të ndryshme inovative të cilët sigurojnë mirëqenje për të gjithë.

Çertifikimet dhe Marrëveshjet

M&Sillosi dhe FDA (USA)

M&Sillosi ka arritë të regjistrohet me Administratën e Ushqimit dhe të Barnave në Shteteve të Bashkuara të Amerikës (FDA) për të eksportuar miell në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) në përputhje me Aktin Federal të Ushqimit dhe Barnave të SHBA-s.

M&Sillosi dhe KFC (USA)

M&Sillosi ka zhvilluar marrëdhënie me Chicken Fried FKentucky (KFC). Kusht për këtë bashkëpunim ka qenë përmbushja e të gjitha standardeve të nevojshme për të hyrë në sistemin YUM! rrjet në mbarë botën. Standardet e nevojshme për tu bashkuar këtijë rrjeti janë: Çertifikimi me sistemin e Sigurisë Ushqimore FSCC 22000 (skema e çertifikimit për sistemet e ushqimit dhe sigurisë duke përfshirë ISO 22000: 2005, ISO / TS 22002-1: 2009 dhe kërkesat shtesë FSSC 22000. Gjithashtu, janë kryer testime specifike të miellit derisa është arritur specifikimi i kërkuar nga standardi YUM;

M&Sillosi dhe YUM

M&Sillosi është i regjistruar dhe është furnitor i aprovuar me sistemin “YUM Furnitor përcjellja për vlerësim dhe njohje (Starnet), një mjet unik që lehtëson menaxhimin marrëdhënieve mes YUM brendeve, furnitorëve dhe auditorëve për YUM! Grupi Shërbimet e Restoraneve. YUM në mbarë botën, operon me brendet TacoBell, KFC, Pizza Hut dhe WingStreet;

M&Sillosi Eksport në EU

M&Sillosi gjithashtu në bazë të këtyre çertifikimeve eksporton produktet e saja në disa vende të tjera, duke përfshirë, por pa u kufizuar në: Gjermani, Zvicër, Suedi, Belgjikë, Mbretërinë e Bashkuar, Itali, Austri, Shqipërë dhe Mal i Zi;

M&Sillosi furnizon misionin e OKB-së

M&Sillosi furnizon me miell Misionin e OKB-së Minusca, Bangui, Republika e Afrikës Qendrore, Misioni i OKB-së Minusma;

M&Sillosi Çertifikohet me FSSC 22000

M&Sillosi ka arritë të Çertifikohet në bazë të Sistemit të Sigurisë së Ushqimit (FSSC 22000) në kategorinë “përpunimi i prdoukteve në ambient stabil” nga ana e TÜV NORD i cili është lider në botë në testimin dhe çertifikimin e produkteve dhe sistemeve dhe është i akredituar nga DAkkS Gjerman (Deutsche Akkreditierungsstelle);

M&Sillosi Çertifikohet me IFS

M&Sillosi ka arritë të Çertifikohet me International Featured Standard (IFS) në kategorinë “Produkte nga Gruri, Drithërat, Furra Industriale dhe Pastiçeri” për disa përdorime dhe përdorimi i metodave të sigurta gjatë prodhimit të miellit nga grurit në thasë të letrës” poashtu nga TÜV NORD i cili është lider në botë në testimin dhe çertifikimin e produkteve dhe sistemeve dhe është i akredituar nga DAkkS Gjerman (Deutsche Akkreditierungsstelle);

M&Sillosi Çertifikohet me BRC

Çertifikimi me Standardin Ndërkombëtar për Sigurinë Ushqimore (BRC) në kategorinë “Produkte të thata dhe përmbajtja e tyre” nga përpunimi i grurit dhe paketimi i tyre” poashtu nga TÜV NORD i cili është lider në botë në testimin dhe çertifikimin e produkteve dhe sistemeve dhe është i akredituar nga DAkkS Gjerman (Deutsche Akkreditierungsstelle);

M&Sillosi dhe DAK

MS Laboratory është i akredituar në bazë të ISO standardit 17025 si Laborator Testues i grurit, miellit dhe krundeve. Akreditimi është kryer nga ana e Drejtorisë së Përgjithshme të Akreditimit të  Kosovë (DAK). Drejtoria e Përgjithshme e Akreditimit të Kosovës (DAK) është i vetmi Trup Kombëtar i Akreditimit, i njohur me ligj, për të vlerësuar në përputhje me standardet ndërkombëtare kompetencën teknike të Trupave të Vlerësimit të Konformitetit.

sqShqip