Private Label

Përshkrimi

Pervec prodhimit, “Private Label” është një pjesë e rëndesishme e veprimtarisë së M&Sillosi.
M&Sillosi prodhon produkte me Etikete Private për disa nga bashkëpunëtorët më të mëdhenjë lokal dhe nderkobëtarë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Private Label”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sqShqip
Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.

Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.