Author: msillosi

M&SILLOSI NË SHËRBIM TË AVANCIMIT PROFESIONAL TË STUDENTËVE DHE STAFIT AKADEMIK TË UMIB-IT

Fabrika e prodhimit të miellit “M&Sillosi” në Xërxë do të ofroj në dispozicion të studentëve dhe stafit akademik të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore (FTU) në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), të gjitha kapacitetet që ka në shërbim të avancimit të tyre profesional. Me qëllim të konkretizimit të fushave me interes dy palësh, të enjten […]

EKSPORTI PER NE SHBA DHE VENDET AFRIKANE

Duke iu falenderuar standardeve të larta te prodhimit e të cilat standarde janë dëshmuar me certifikime ndërkombëtare për kontrollin e kualitetit, këtë javë kompania jonë “M&Sillosi” zgjeron aktivitetet eksportuese në tregun e Lindjes së Afërt si dhe Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

MIELLI FINNESA DHURON SHPËRBLIMIN E 10 MIJË EURO

Shkurte Berisha është fituese e premisë kryesore prej 10.000 euro në lojën Hap dhe Fito të organizuar nga mielli FINNESA. Shpërblimi është dhuruar më 26 mars. Ajo u shpreh mjaft e lumtur me shpërblimin e fituar . “Jam konsumatore e rregullt e miellit Finnesa, ka qenë ditë e diel kur e kam hap paketimin për […]

en_USEnglish
Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.

Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.