Blog

Duke iu falenderuar standardeve të larta te prodhimit e të cilat standarde janë dëshmuar me certifikime ndërkombëtare për kontrollin e kualitetit, këtë javë kompania jonë “M&Sillosi” zgjeron aktivitetet eksportuese në tregun e Lindjes së Afërt si dhe Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.

Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.