Blog

Mielli Finnesa perveq cilësisë dhe zgjedhjeve të shumta që ofron në treg për konsumatorët e saj, vazhdon që gjithmonë të jetë afër tyre dhe ti shpërblejë ata në mënyra dhe dhurata të ndryshme.

Tani është aktive loja shpërblyese, ku secili konsumatorë me blerjen i cilit do llojë dhe paketim të miellit Finnesa ka mundësi të jetë pjesëmarrës dhe fitues i shumë shpërblimeve përmes kuponave që gjenden brenda paketimeve të miellit.

Në mesin e shumë shpërblimeve të ofruara si shpërblim kryesor në këtë lojë janë:
Para cash, Lavatriçe, Televizor, Enëlarëse, Frigorifer, dhe shumë shpërblime të tjera.

Kësaj here ne po ju sjellim disa nga fituesit që janë përzgjedhur këtë javë, që janë:

1.     Driton Imeri – Fitues i njërit prej Enëlarëseve të dhuruara.

2.     Driton Sadrija – Fitues i njërit prej Lavatriçeve të dhuruara.

3.     Erblin Qerimi- Fitues i njërit prej Frigoriferëve të dhuruarë.

4.     Serbeze Rexhaj- Fituese e njërit prej Enëlarëseve të dhuruara.

5.     Shpresa Kelmendi – Fituese e njërit prej Televizorave të dhuruara.

6.     Ylber Latifi – Fitues i njërit prej Enëlarëseve të dhuruara.

7.Fatmir Salihu – Fitues i njërit prej Enëlarëseve të dhuruara.

8.Adnan Sahiti – Fitues i njërit prej Frigoriferëve të dhuruarë.

9.Filloreta Ajvazi – Fituese e njërit prej Lavatriçeve të dhuruara.

Me miellin Finnesa, mundesh edhe me gatu edhe shumë me fitu..

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
sqShqip
Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.

Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.