Author: msillosi

FINNESA furnizon me miell KFC-në në Kroaci e Slloveni

Fabrika e miellit FINNESA sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për furnizim me miell për KFC në Kroaci e Slloveni, për të vazhduar tutje në Hungari, Poloni, Çeki, Serbi e Shqipëri. “Fabrika e miellit FINNESA, sot vazhdon me suksesin e radhës, duke e zgjeruar shtrirjen e saj të furnizimit të restoranteve të franshizës së mirënjohur KFC, [...]

"Quality, cooking and reward"

Mielli Finnesa perveq cilësisë dhe zgjedhjeve të shumta që ofron në treg për konsumatorët e saj, vazhdon që gjithmonë të jetë afër tyre dhe ti shpërblejë ata në mënyra dhe dhurata të ndryshme. Tani është aktive loja shpërblyese, ku secili konsumatorë me blerjen i cilit do llojë dhe paketim të miellit Finnesa ka mundësi të jetë pjesëmarrës dhe fitues […]

M & SILLOSI IN THE SERVICE OF PROFESSIONAL ADVANCEMENT OF STUDENTS AND ACADEMIC STAFF OF UMIB

Fabrika e prodhimit të miellit “M&Sillosi” në Xërxë do të ofroj në dispozicion të studentëve dhe stafit akademik të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore (FTU) në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), të gjitha kapacitetet që ka në shërbim të avancimit të tyre profesional. Me qëllim të konkretizimit të fushave me interes dy palësh, të enjten […]

FLOUR FINNESA DONATES THE PRIZE OF 10 THOUSAND EUROS

Shkurte Berisha është fituese e premisë kryesore prej 10.000 euro në lojën Hap dhe Fito të organizuar nga mielli FINNESA. Shpërblimi është dhuruar më 26 mars. Ajo u shpreh mjaft e lumtur me shpërblimin e fituar . “Jam konsumatore e rregullt e miellit Finnesa, ka qenë ditë e diel kur e kam hap paketimin për […]

en_USEnglish
Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.

Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.