Lajme

FINNESA furnizon me miell KFC-në në Kroaci e Slloveni

Fabrika e miellit FINNESA sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për furnizim me miell për KFC në Kroaci e Slloveni, për të vazhduar tutje në Hungari, Poloni, Çeki, Serbi e Shqipëri. “Fabrika e miellit FINNESA, sot vazhdon me suksesin e radhës, duke e zgjeruar shtrirjen e saj të furnizimit të restoranteve të franshizës së mirënjohur KFC, [...]

“Cilësi, gatim dhe shpërblim”

Mielli Finnesa perveq cilësisë dhe zgjedhjeve të shumta që ofron në treg për konsumatorët e saj, vazhdon që gjithmonë të jetë afër tyre dhe ti shpërblejë ata në mënyra dhe dhurata të ndryshme. Tani është aktive loja shpërblyese, ku secili konsumatorë me blerjen i cilit do llojë dhe paketim të miellit Finnesa ka mundësi të jetë pjesëmarrës dhe fitues […]

M&SILLOSI NË SHËRBIM TË AVANCIMIT PROFESIONAL TË STUDENTËVE DHE STAFIT AKADEMIK TË UMIB-IT

Fabrika e prodhimit të miellit “M&Sillosi” në Xërxë do të ofroj në dispozicion të studentëve dhe stafit akademik të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore (FTU) në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), të gjitha kapacitetet që ka në shërbim të avancimit të tyre profesional. Me qëllim të konkretizimit të fushave me interes dy palësh, të enjten […]

EKSPORTI PER NE SHBA DHE VENDET AFRIKANE

Duke iu falenderuar standardeve të larta te prodhimit e të cilat standarde janë dëshmuar me certifikime ndërkombëtare për kontrollin e kualitetit, këtë javë kompania jonë “M&Sillosi” zgjeron aktivitetet eksportuese në tregun e Lindjes së Afërt si dhe Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

sqShqip
Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.

Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.