Finnesa Tip Integral

Description

Çka është: Mielli Integral është miell dietal, i prodhuar nga bluarja e tërë kokrës së grurit. Ky lloj mielli përmban vlera më të larta nutritive dhe fibra se sa miellëra të tjerë. 

Kur të përdoret: ky miell është ideal për të gjitha recetat tuaja që kërkojnë miell integral duke përfshirë gatim të bukës dhe brumërave të tjerë. Për ata që dëshirojnë të hanë tërë kokren e grurit me aromë të pasur dhe ngjyrë më të mbyllur të miellit, kjo do ishtë zgjedhja e duhur.

Reviews

Ende nuk ka komente

Bëhu i pari që komenton “Finnesa Tip Integral”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.

Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.