Finnesa Tip 500

Description

Çka është: miell relativisht i bardhë, i nxjerre nga pjesa ma e madhe e kokrës së grurit me përmbajtje më të lartë të proteinës nga 10 deri 12 përqind. Përqindja e lartë e proteinës i mundëson miellit përzierje më të mirë me ujë duke formuar elasticitetin e nevojshëm për gatim më të mirë të bukës.

IDEAL PËR:
Gatimin e bukës të të gjitha llojeve.
Ideale për përdorim nga furrtarët, konsumatorët dhe kuzhinierët.

VLERAT USHQYESE:
Miell relativisht i bardhë, i nxjerrë nga pjesa ma e madhe e kokrrës së grurit me përmbajtje më të lartë të
proteinës nga 10 % deri 12 %. Përqindja e lartë e proteinës i mundëson miellit përzierje më të mirë me ujë
duke formuar elasticitetin e nevojshëm për gatim më të mirë të bukës.

KARAKTERISTIKAT ORGANOLEPTIKE:
Ky miell thith më shumë ujë gjatë përgatitjes së brumit, është më i zgjatur, d.m.th. më i lehtë për tu punuar
dhe më stabil. Aftesia e lartë e thithjes së ujit e bën këtë si miellin më të dashur për furrëtarët.

KUR TË PËRDORET:
Ky lloj mielli është ideal për gatimin e bukës të të gjitha llojeve sepse kur kombinohet me ujin, brumi bëhet
shumë elastik nga formimi i glutenit. Kjo i jep bukës cilësi të lartë që ju kërkoni duke përfshirë aromën,
formën dhe strukturën.

Reviews

Ende nuk ka komente

Bëhu i pari që komenton “Finnesa Tip 500”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.

Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.