Finnesa Tip 400

Description

Çka është: miell i bardhë i bluar nga gruri i përzgjedhur, me nivelin e proteinës nga 9 deri 11 përqind i prodhuar me kujdes të veçanët në mënyrë që të ekstraktohet një pjesë e caktuar nga kokra e grurit.

IDEAL PËR:
Të gjitha nevojat e gatimit.
Ideale për përdorim nga konsumatorët, furrtarët dhe kuzhinierët.

VLERAT USHQYESE:
Miell i bardhë i cili vjen nga zemra e kokrrës së grurit, pjesa me përmbajtjen më të lartë të karbohidrateve.
Gruri është i përzgjedhur dhe i bluar me kujdes. Ky tip i miellit e ka nivelin e Proteinës nga 9 % deri 11 %.

KARAKTERISTIKAT ORGANOLEPTIKE:
Përmbajtja e ulët e kripërave minerale e bën atë miellin më të bardhë. Ka një konsistencë të imët, ngjyrë
karakteristike të bardhë dhe aromë të këndëshme.

KUR TË PËRDORET:
Në veçanti, është ideal për ëmbëlsira, pallaqinka, kifle, pite, flija, krofne, pica e deri te bukët e shpejta të
shtëpisë.

Reviews

Ende nuk ka komente

Bëhu i pari që komenton “Finnesa Tip 400”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.

Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.