Blog

The flour production factory "M & Sillosi" in Xërxë will offer at the disposal of students and academic staff of the Faculty of Food Technology (FTU) at the University of Mitrovica "Isa Boletini" (UMIB), all the capacities it has in the service of advancing their professional. In order to concretize areas of mutual interest, on Thursday a Cooperation Agreement was signed between the Rector of UMIB, prof.dr. Alush Musaj and the executive director of M & Sillosi, Naser Pavata.

Rektori Musaj, i cili gjatë vizitës në këtë fabrikë shoqërohej edhe nga zyrtari i Qendrës për Zhvillim të Karrierës, Alban Fazliu, falënderoi drejtorin Pavata për mundësitë që ka ofruar për studentët dhe stafin akademik të FTU-së. “Suksesi i M@Sillosit në tregun kosovar patjetër që do të përkthehet në sukses edhe për studentët tanë, të cilët do të zhvillojnë hulumtimet e tyre shkencore në këtë fabrikë”, tha rektori.

Ndërsa, drejtori Pavata, vlerësoi gatishmërinë e drejtuesve të UMIB-it për të krijuar raporte bashkëpunimi me kompani të ndryshme në të mirë të studentëve. “Në jemi në dispozicion të studentëve dhe stafit tuaj akademik, për të gjitha projektet e tyre hulumtuese, duke ofruar përvojën dhe teknologjinë tonë”, tha  ai.

It was emphasized that the purpose of this cooperation is to support and coordinate activities between the two parties, promoting joint efforts in the field of advancing issues of mutual interest. In this context, activities for the affirmation of current issues in the field of advancing academic and professional life will be coordinated.

Among the key points provided under the agreement are cooperation in the development of various study modules and programs, cooperation and technical assistance provided to students in the implementation of seminar papers and diplomas at all levels of study which dealing with technical issues of M & Sillosi or the solution of certain practical problems etc.

en_USEnglish
Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.

Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.