Blog

Fabrika e miellit FINNESA sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për furnizim me miell për KFC në Kroaci e Slloveni, për të vazhduar tutje në Hungari, Poloni, Çeki, Serbi e Shqipëri.

“Fabrika e miellit FINNESA, sot vazhdon me suksesin e radhës, duke e zgjeruar shtrirjen e saj të furnizimit të restoranteve të franshizës së mirënjohur KFC, fillimisht në Kroaci dhe Slloveni dhe pastaj në vazhdimësi do të furnizojë restorante të mirënjohura të KFC-s në shumicën e shteteve të Evropës Juglindore, respektivisht rrjetet e restoranteve KFC në Hungari, Poloni, Çeki, Serbi dhe Shqipëri”, thuhet në njoftimin e kësaj kompanie.

Mielli KFC është prodhuar sipas kërkesave shumë specifike të bazuara në standardin ndërkombëtar YUM si dhe standardit më të lartë për siguri ushqimore IFS.

“Specifikacioni i prodhimit është paraprakisht i aprovuar nga zyrtarët e KFC-s dhe në vazhdimësi fabrika auditohet nga ekspertët e lartë të po të njëjtës kompani”, thuhet tutje.

M&Sillosi, ka filluar bashkëpunimin me KFC Kosovë dhe me KFC Maqedoni e Veriut që nga viti 2017.

KFC është rrjet i restoranteve shumë të mirënjohura globalisht me histori shumë të pasur, të suksesshme dhe inovative me mbi 25 mijë restorante në 145 shtete në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.

Search

Ne ofrojmë diçka ndryshe për klientëtdhe sigurojmë që të shijoni një përvojë të paharrueshme çdo herë.