Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
+383 (0) 29 633 733
Title Image

Blog

Eksporti per ne SHBA dhe Vendet Afrikane

Duke iu falenderuar standardeve të larta te prodhimit e të cilat standarde janë dëshmuar me certifikime ndërkombëtare për kontrollin e kualitetit, këtë javë kompania jonë “M&Sillosi” zgjeron aktivitetet eksportuese në tregun e Lindjes së Afërt si dhe Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

sqShqip