Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
+383 (0) 29 633 733
Title Image

Blog

Finnesa ka lansuar kampanjën më të re me shpërblime të shumëllojshme

Finnesa ka lansuar kampanjën më të re me shpërblime të shumëllojshme. Duke e hapur paketimin e miellit finnesa gjeni kuponin dhe mund të bëheni fitues i shumë dhuratave si : set tenxhere, nutri fast, set pijatash, set lugësh dhe shumë para të gatshme..
Gatuaj dhe fito me finnesë

 

sqShqip