Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
+383 (0) 29 633 733
Title Image

Blog

M & Sillosi at CNR Food Istanbul fair

M & Sillosi participates in the CNR Food Istanbul fair 🇹🇷 from 4-7 September 2019.
Participants in this fair are 50,000 visitors from 90 different countries of the world. M & Sillos will be present with flour products. 🍞

en_USEnglish