Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
Title Image

Contact

Contact us

Contact information

Factory:

Address: 21060, Xerxe / Rahovec, Kosovë

Tel: +383 (0) 29 633 733
Fax: 
+383 (0) 29 633 744
E-mail: [email protected]

Agricultural Communication Officer

Vigan Kasapolli

Tel: +383 (0) 45 697 891

Warehouse Prishtina

Kontakti: +383 (0) 45 500 575

Warehouse Peja

Kontakti: +383 (0) 45 694 677

Warehouse Vushtrri

Kontakti: +383 (0) 45 629 090

Warehouse Ferizaj

Kontakti: +383 (0) 45 688 611

Warehouse Gjilan

Kontakti: +383 (0) 45 563 563

Contact number for Corn

TEL.: +383 (0) 45 697 891

Emergency contacts
Tel.: +383 (0) 29 633 733 
Tel.: +383 (0) 45 587 468
Tel.: +383 (0) 45 644 147

en_USEnglish