Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
+381 (0) 29 633 733
Title Image

Blog

Pite Dembele

Përbërsit për Pite Dembele

500gr Petë të gatëshme

150ml Vaj luledielli

200ml Ujë mineral

250ml Qumësht

100gr Djathë

150gr Gjizë

2 Vezë