Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
+381 (0) 29 633 733
Title Image

Blog

Këshillë e artë: Në këtë mënyrë brumi çdoherë do të bymehet më mirë!

Nëse do të ndiqni këtë këshillë, më kurrë nuk do t’ju ndodhë që brumi t’ju bjerë apo të mos bymehet mirë, transmeton Telegrafi.

Ja disa truqe, të cilat do t’ju ndihmojnë që brumi juaj të jetë sikur i restoranteve më të mira apo sikur ai nga fotografia e kuzhinierit tuaj të preferuar:

– Para se të filloni të ngjishni brumin, merrni nga frigoriferi gjalpën dhe vezët dhe mbani një kohë në temperaturë dhome.

– Mos e teproni me sasinë e pluhurit për simite apo me tharmin, sepse ekziston mundësia që brumi të bymehet tepër dhe të pëlcasë.

24-90106

– Brumin lëreni gjithmonë në furrë të ngrohur, sepse të gjitha brumërat me pluhur simitesh dhe me tharmë e “kërkojnë” këtë.

Me rastin e bashkimit të përbërëseve të thatë dhe të njomur vjen deri te reaksioni kimik dhe brumi menjëherë fillon të bymehet.

Prisni 10 deri 15 minuta nga momenti kur furra të arrijë temperaturën e dëshiruar dhe atëherë vëreni brumin në furrë.

– Këshillë e artë: Në çdo brumë vendosni një lugë supe uthull molle! Është e shëndetshme, brumi më mirë bymehet, por gjithsesi brumit i jep një “dukje” të shkëlqyeshme!