Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
+383 (0) 29 633 733
Title Image

Blog

M&Sillosi në panairin CNR Food IstanbuL

M&Sillosi merr pjesë në panairin CNR Food Istanbul 🇹🇷 nga datat 4-7 shtator 2019.
Pjesëmarrës në këtë panair janë 50,000 vizitorë nga 90 vende të ndryshme të botës. M&Sillosi do të jetë prezent me produktet e miellit. 🍞

sqShqip