Në M&Sillosi, vizioni ynë është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga konsumatorët, komunitetet dhe njerëzit. Ne gjithmonë e bëjmë të pamundurën për t’u ofruar vlerat më të larta të produkteve dhe prodhimit të M&Sillosit..

M&Sillosi

Na ndiqni në:
+383 (0) 29 633 733
Title Image

Blog

Mielli Finnesa e dhuron shperblimin e madh Fiat 500

Për Z. Feim Popaj, Viti i Ri nuk mund të fillonte më mirë. Ai është fituesi fatlum i FIAT 500 në lojën e madhe shpërblyese.
Feim Popaj është fitues i premisë kryesore FIAT 500 në lojen e madhe shperblyese Hap dhe Fito , të organizuar nga mielli FINNESA, gjë që ndodhi më 31 dhjetor pikërisht në naten e ndrrimeve te mot moteve.
Ai tregoj se është konsumator i rregullt i miellit Finnesa dhe fitimi i vetures Fiat 500 ishte i pa besueshem deri në momentin kur mori shperblimin.
“Nuk isha në shtëpi, dhe kur mora lajmin se kam fitu veturën me miellin finnesa ishte diqka e pa besushme, kontaktova në numrin tuaj të telefonit dhe më konfirmuat që me të vertetë isha un fituesi”. Veturën do ja bëj dhuratë gruas, u shpreh ai.
Mielli Finnesa vazhdon të shpërblej konsumatorët me lojën e re shpërblyese Hap dhe Fito ku premia e ardhshme në lojën e re shpërblyese është 2 x 5000euro dhe shpërblimet tjera të shpeshta prej 10 euro, 20 euro ,50 euro, 100 euro deri në 500 euro.
Ruaje traditën me miellin FINNESA dhe shpërblimet nuk do të ndalen asnjëherë. Faleminderit që i qëndroni besnik miellit Finnesa, jemi mirënjohës.